Ze zámeckých kuchyní, sklepů a spižíren, aneb jedli, pili, hodovali

Středa 21. února Hlavní budova – 17:30 – Ze zámeckých kuchyní, sklepů a spižíren, aneb jedli, pili, hodovali. Beseda s pracovníkem státního zámku Ratibořice Milanem Zálišem. Čeká nás povídání, které přístupnou formou zachycuje základní pohled na  historický vývoj přípravy pokrmů, skladování potravin, servisu jídel, stolničení a stolování na šlechtickém sídle od pozdního středověku do začátku 20. století.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..